Sunday, 25 August 2013

Jom layan..



SELAMAT HARI RAYA SEMUA..MAAF ZAHIR DAN BATIN

The Boring weekend

Assalamualaikum semua..

How your weekend??..
Best kan..leh rest2..tdo..mkn2.. pastu tido balik..
Tp aku xleh nk buat semua 2..
Sbb aku dh biasa bgn pagi2..
Pastu mula la xtau nak buat ape..
melingkau je depan TV..
Dr cite best ke cite yg paling boring..
"Driver" lak bercuti ke Penang..
Budak2 umah semua keje..
Tinggal le aku sorang2..
Semalam ok la sikit sbb aku p library..
Dr kul 11 smapai kul 2 ptg br balik..
Kira terisi gak le masa walaupun xde benda pun aku buat kat library 2..
Ok la..
Dh panjang sgt merepek..
Jom mulakan kerja dengan Bismilallah..
Semoga kerja kita hari ini di berkati olehNYA...AMIN

Tuesday, 20 August 2013

Monday, 19 August 2013

Proud of Malaysia

Assalamualaikum..

Pagi-pagi semangat patriotik cikit la kan..
Banyak pun no hal..
Tambah2 lagi bulan ni bulan lapan..
Eh, pe kena-mengena lak kan..
Bulan lapan dah sinonim sangat kan dengan semangat patriotik ni..
Walauapapun bulan lain tetap ada..
Tapi kalau bulan lapan ni terlebih ckit la..
Ops..melencong la kan..
Nk cite ckit la pasai kete terbaru kelauran proton..
Mmg best sgt..
Sporty sgt..
Technology pun canggih mangih..

Ni la upernye kete yg aku cite td tu..dlm gambar tu jugak one of the idol aku..cayalah proton.

Pic: Ehsan En Gugel..


Sunday, 18 August 2013

Jom Berbisnes..

Assalamualaikum..

Sehari dua ni, asik pikir mcm mane nk cari duit lebih..
Alhamdulillah, Allah dh tunjukkan jalan..
Dan harap2 DIA juga mempermudahkan segala urusan..
Byk nak kena buat ni..
Nk jadi usahawan la katakan..
Impian dan cita-cita kene la tinggi kan..
Tp apa yang penting..
FOKUS...
FOKUS..dan..
FOKUS..

Jom jadi orang yg luar biasa walaupun kita dr org yang biasa(lupa lak kata2 dr sape ni, walauapun credit utk tuan umpunya..)


Cilok dr En gugel..

Popular Posts